Foto: Girona Excel·lent

La campanya Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona, farà parada a Luxemburg. El proper 7 d’octubre (19 h) tindrà lloc un sopar de presentació a l’hotel Innside adreçat a la comunitat catalana.

En el sopar hi assistiran els xefs Pep Nogué (divulgador gastronòmic de Girona Excel·lent), Quim Casellas (restaurant Casamar) i Xavi Madrona (restaurant Godard) i compta amb el suport del Centre Català de Luxemburg.

El sopar consistirà en una degustació de productes de Girona: des d’anxoves de l’Escala fins a un arròs caldós amb gambes de Palamós fins el tradicional xuixo de Girona. Tot plegat regat amb vins de l’Empordà i cerveses artesanes. El preu és de 70 euros per persona. Les places són limitades.

Les persones interessades a assistir-hi cal que confirmin la seva assistència a [email protected], i, per formalitzar-la, heu de fer el pagament al compte del Centre Català de Luxemburg a la POST: LU42 1111 0921 6616 0000.

Hi assistiran els xefs gironins Pep Nogué, Quim Casellas i Xavi Madrona

Girona Excel·lent és una marca creada l’any 2014 que reconeix els productes agroalimentaris gironins de més alta qualitat, i en projecta una imatge comuna que afavoreix la implantació i identificació d’aquests productes al mercat, alhora que impulsa la seva notorietat i prestigi.

El mateix dia del sopar, a les 17.30 hores, a la seu del Centre Català de Luxemburg es podrà visitar la mostra «Girona en 25 imatges – Reviu Girona» amb la presència de representants de la Diputació de Girona i de la destinació Costa Brava-Pirineu de Girona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram