Font: Julivert

El trio musical Julivert actuarà els dies 17 i 18 d’abril a Sheffield (Anglaterra). El grup de Torredembarra oferirà el seu repertori desenfadat de versions de música popular i taverna que combina música, diversió i reivindicació. Els concerts seran a la sala Cubana (17 d’abril, 20 hores) i al Shakespeare Pub (18 d’abril, 21.15 hores).

Julivert és un grup format per Sergi Clofent (violí), Gerard Torres (acordió diatònic) i Jordi Suñé (guitarra). En la proposta musical destaquen les versions en català, occità, euskera i castellà de grups i artistes com Sisa, Lluís Llach, Skatalà, Ardillas, Nadáis, Mikel Laboa, La Trinca, Paco Ibáñez o Maria del Mar Bonet. El grup, implicat en moviments socials, s’ha forjat durant els quatre anys de carrera en trobades informals, fires, festes majors i concerts solidaris.

El concert de Julivert previst el 17 d’abril està organitzat per la Facultat de Lletres i Humanitats de la Universitat de Sheffield. L’endemà, el bolo al Pub Shakespeare està inclòs en el cicle Eurosessions. La formació de Torredembarra oferirà, a partir de les 19.00 hores, un taller de música folk catalana i, fins i tot, ensenyaran als participants algunes danses tradicionals.