Sommeliers, professionals del sector de la restauració i prescriptors mexicans participen al curs [Foto: Prodeca]

L’Escuela Mexicana de Sommeliers posa en relleu els vins catalans en un cicle formatiu que recorrerà diverses ciutats del país. La primera sessió va tenir lloc el 23 d’abril passat a Tijuana de mà del director de la Escuela, Ricardo Espindola, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi.

Durant les sessions es farà el tast de 23 vins i caves catalans amb DO que actualment ja es troben a la venda al mercat mexicà. De fet, un dels objectius de les formacions serà reforçar el posicionament dels vins i caves catalans al mercat mexicà, així com donar a conèixer les característiques dels vins de les diferents denominacions d’origen catalanes, el seu origen i les noves tendències d’elaboració.

A més del tast a una selecció de vins i caves catalans, la formació es complementa amb la presentació de la història del vi a Catalunya una introducció a les 12 DO catalanes a través de l’explicació de les característiques de les zones de producció, els diferents tipus de raïms, estadístiques de producció i les seves respectives classificacions.

Les masterclass estan dirigides a sommeliers, professionals del sector de la restauració, prescriptors i públic general de Mèxic interessats en la cultura del vi i estan plantejades en petit format per a un màxim de 20 persones. Les pròximes formacions es realitzaran alternament a Ciutat de Mèxic, Mérida, Guadalajara i Chihuahua.

El cicle formatiu compta amb el certificat per part de PRODECA, la Delegació del Govern de la Generalitat a Mèxic i l’Escuela Mexicana de Sommeliers.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram