
Sommeliers, professionals del sector de la restauració i prescriptors mexicans participen al curs [Foto: Prodeca]
Durant les sessions es farà el tast de 23 vins i caves catalans amb DO que actualment ja es troben a la venda al mercat mexicà. De fet, un dels objectius de les formacions serà reforçar el posicionament dels vins i caves catalans al mercat mexicà, així com donar a conèixer les característiques dels vins de les diferents denominacions d’origen catalanes, el seu origen i les noves tendències d’elaboració.
A més del tast a una selecció de vins i caves catalans, la formació es complementa amb la presentació de la història del vi a Catalunya una introducció a les 12 DO catalanes a través de l’explicació de les característiques de les zones de producció, els diferents tipus de raïms, estadístiques de producció i les seves respectives classificacions.
Les masterclass estan dirigides a sommeliers, professionals del sector de la restauració, prescriptors i públic general de Mèxic interessats en la cultura del vi i estan plantejades en petit format per a un màxim de 20 persones. Les pròximes formacions es realitzaran alternament a Ciutat de Mèxic, Mérida, Guadalajara i Chihuahua.
El cicle formatiu compta amb el certificat per part de PRODECA, la Delegació del Govern de la Generalitat a Mèxic i l’Escuela Mexicana de Sommeliers.