Aquest divendres 17 d’abril, a les 21 hores (hora catalana) el xef català Òscar Cabezas farà una sessió gastronòmica amb una recepta molt llaminera: els canelons. L’activitat, a través d’Instagram, la promou el Casal Català del Nord de Califòrnia.

Cabezas pensa i desenvolupa receptes, dirigeix les cuines, pensa el futur de la cuina barcelonina als Estats Units. Sorgit de Sant Cugat del Vallès, actualment compta amb tres restaurants a Walnut Creek i Palo Alto (Califòrnia) i a Miami, tot i que amb el segell de ‘Morrofino’.

Telefèric ha guanyat diverses distincions del sector gastronòmic: millor tapa de Barcelona (2014), millor restaurant de Sant Cugat (2015), millor restaurant a San Francisco Bay Area (2016) o TOP 10 Best looking Cocktail a Estats Units (2016).

La sessió, en català, servirà per conèixer Òscar Cabezas, qui gestiona el restaurant ‘Telefèric’ als Estats Units. Es durà a terme a través del perfil d’Instagram de Telefèric.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram