Font: FC Barcelona

Els Barça Legens s’han imposat a una selecció de llegendes del Deportivo i l’América de Cali (4-0) en el primer dels dos partits de la gira a Colòmbia. Els golejadors han estat Javier Saviola (3) i Ezquerro. És el primer duel dels blaugranes en aquest 2020 i que ha suposat el debut de Carles Puyol.

El matx, de dues parts de 40 minuts cadascuna, ha quedat sentenciat en el primer temps. Belleti ha obert la llauna i dos gols de Saviola, un d’ells de penal, a més d’un més d’Ezquerro han permès als blaugranes marxar al descans amb la feina feta.

Aquest dijous 5 de març, els barcelonistes jugaran a l’Estadi Nemesio Camacho de Bogotà contra els Colòmbia Legends (19.00 h, hora local, 01.00h hora catalana). A més dels compromisos esportius, els exjugadors participaran en activitats relacionades amb les Barça Academy locals, les penyes i la Fundació del FC Barcelona.

Aquest dimecres 3 de març, la Cambra de Comerç de Bogotà, juntament amb la directora de la Fundació del FC Barcelona, Mària Vallès, en un fòrum organitzat per la Fundació del FC Barcelona, que, sota el títol ‘El Deporte como Herramienta de Construcción de Paz’.