Cabosanroque és un duet format per Laia Torrents i Roger Aixut [Foto: Cabosanroque]

El duet barceloní CaboSanRoque participarà del 13 al 20 de maig al festival In Extremis del teatre Garonne de Tolosa de Llenguadoc. Presentarà L’audioguia per supermercats en temps de pandèmia, el seu darrer espectacle.

Així, com si es tractés d’una audioguia en un museu, es convida el públic a seguir una ruta, però aquesta vegada dins d’un supermercat i, mentre escolta el seu telèfon, farà front a la coincidència o la contradicció entre el que veu i el que escolta.

Cabosanroque és un duet format per Laia Torrents i Roger Aixut. Treballa sobre la base del so, el vehicle de les seves tres peces, però el text i el joc amb els diferents espais temporals prenen aquesta vegada una importància major.

El festival multidisciplinari In Extremis dedicat a les obres amb presa de riscos i a les formes estètiques singulars ofereix virtualment aquesta peça i set més sota el títol Hospitalitats en el context d’una pandèmia global, on l’hospitalitat és precisament la que s’ha convertit en impossible.

El teatre Garonne acull artistes de França, Austràlia o dels Estats Units que proposen trobades del tot inversemblants amb desconeguts que ben podrien ser els vostres veïns i als llocs més diversos.

L’edició del festival del 2021 s’ampliarà el 2022 amb una edició presencial al teatre i de diversos llocs de la ciutat de Toulouse.