Font: Generalitat de Catalunya

L’equip de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord dels Bombers de la Generalitat participarà al World Rescue Challenge 2019, que se celebrarà del 12 al 15 de setembre a la Rochelle (França). L’any 2017 l’equip de bombers del parc de Terrassa ja va participar al World Rescue Challenge, on va obtenir la tercera posició en la maniobra estàndard i la sisena en la classificació general.

Amb una àmplia trajectòria en competicions a nivell estatal i internacional, els equips de rescat en accidents de trànsit dels Bombers de la Generalitat buscaran un nou reconeixement, aquest cop, a França. L’equip de bombers que participaran al World Rescue Challenge són Albert Santamaría, Jordi Vega, Jordi Puyol i Eric Riba (del parc de Terrassa); Pol Giró (del parc de Granollers), i Luis Miguel Muñoz (del parc de Sant Celoni).

En el XV Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, que va organitzar l’APRAT (Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico) a València, l’equip de bombers de la Generalitat de Catalunya va obtenir la segona posició en la classificació general i en la categoria de comandament i sanitari, així com el tercer premi en la maniobra estàndard.