Font: Els Catarres

Els Catarres, la banda de pop-folk integrada per Èric Vergés, Jan Riera Prats i Roser Cruells, van posar punt i final, aquest diumenge, a la gira asiàtica que els ha permès actuar en cinc ciutats de l’Índia.”Fa uns anys quan vam començar a tocar en bars molts petits no ens podríem imaginar girar per l’Índia”, han assegurat Els Catarres en una piulada. La formació d’Aiguafreda torna a Catalunya amb la intenció de no aturar-se. El mes de març hauran de tornar a agafar la maleta per viatjar fins al Regne Unit on tenen programades dues actuacions a Londres i Dublín previstes pels dies 30 i 31 de març.

Les entrades pels concerts al Regne Unit ja són a la venda. El bolo a Londres serà a la sala Scala (20.00 hores) i a Dublín, The Grand Social (19.00 hores). La formació d’Aiguafreda va començar a despuntar en el panorama musical català amb la cançó Jenifer, que ràpidament va superar un milió de visualitzacions a YouTube i ara són a punt de superar la xifra de cinc milions. Després van publicar Cançons 2011 (2011), Postals (2013), Big Bang (2015) i el més recent, l’àlbum Tots Els Meus Principis (2018).

Els Catarres, amb cinc nominacions, encapçalen el rànquing dels Premis Enderrock 2019, la 21a edició dels Premis de la Música Catalana. La gala tindrà lloc aquest dijous 28 de febrer a l’Auditori de Girona.  El premi Enderrock d’honor s’atorgarà a La Trinca, amb motiu dels 50 anys de la creació del grup.