El Centre Català de Luxemburg ha presentat la programació del 27è cicle de cinema que es podrà veure a les pantalles del cinema Utopia de Limpertsberg. El cicle començarà el 27 de gener amb Els dies que vindran i finalitzarà el 10 de febrer, amb Litus. La principal novetat d’enguany és que les pel·lícules es projectaran a les 19.15 hores fruit d’una petició feta pels propis usuaris.

El cicle de cinema a Luxemburg tindrà una durada de dues setmanes. Els dies que vindran (27 de gener), Justin i l’espasa del valor (1 de febrer), Maleïda 1882 (4 de febrer) i Litus (10 de febrer) són els films escollits per a l’organització.

Els dies que vindran (2019) és la pel·lícula que obrirà el cicle de cinema. És una pel·lícula de gènere romàntic i dramàtic dirigit per Carlos Marques-Marcet i està protagonitzat per David Verdaguer i Maria Rodríguez Soto. És la història d’una parella que descobreixen que Vir està embarassada.

Un gir enorme on aprenen a aprendre a ser tres quan no s’ha tingut el temps d’aprendre ser dos, explorant la dificultat de compartir amb l’altre aquesta experiència profundament transformadora.

El Centre Català de Luxemburg ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament més econòmic per aquells qui vulguin veure el cicle complert. El cicle de cinema té el suport de la Generalitat de Catalunya, Catalan Film i la col·laboració de l’ambaixada d’Espanya a Luxemburg.