Glaucs no podrà celebrar els seus 25 anys com estava previst a causa del coronavirus. La formació liderada per Jofre Bargadí ha cancel·lat la gira europea que havia de tenir lloc entre els mesos d’abril i maig adreçada als diferents Casals catalans a l’exterior.

El calendari de concerts per a Glaucs començava el 24 d’abril a Lausana. La gira europea seguia el 25 d’abril a Zuric; el 13 de maig a Brussel·les, el 14 de maig a Luxemburg; el 15 de maig a Hamburg i el 29 de maig, a Andorra. L’únic concert que ha estat ajornat és el del Festival Strenes al Teatre Municipal de Girona que ja té nova data: 2 de juliol de 2020.

Glaucs està formada per Jofre Bardagí (veu i guitarra), Alexandre Rexach (guitarra i slide), José Luis Vadillo (baix) i Àngel Valentí (bateria).  Amb cançons com “Els teus ulls glaucs”, “Ho tornaria a fer”, “Històries curtes”, “La teva/meva vida”, “Quan no hi ets” o “La nit de Reis” van aconseguir fer-se un lloc important dins el panorama musical català. L’any 2014 el grup va reaparèixer amb el disc: “Hem conegut la nit”.