El Casal Català de Guayaquil (Equador) ha obert les inscripcions del Taller de gestió cultural del Con Sud d’Amèrica. Tindrà lloc durant el mes de juliol i serà en línia amb la participació de casals catalans de Llationamèrica.

El taller té com a objectiu apropar a les comunitats catalanes un seguit d’eines de gestió cultural i altres aplicacions tecnològiques. La pandèmia sanitària obre un panorama molt més necessari a l’adaptació de les eines digitals en la tasca de difusió de la cultura i la llengua catalanes.

Els tallers aniran a càrrec del Doctor en gestió de la cultura i el patrimoni Ramon Castells i la coordinadora de la diagnosi sobre memòria democràtica en els districtes de Barcelona, Marina Marcian. Les sessions es duran a terme tots els diumenges del mes de juliol: Casals com a agents de política pública, Diversitat com a eina cultural, Estratègies per al desenvolupament de públics i Eines de finançament.

MÒDULS, COM A COMPLEMENT

El segon Taller de gestió cultural del Con Sud d’Amèrica tindrà un seguit de mòduls com a complement als tallers. Aniran a càrrec de l’eductor del Col·legi Americà de Guayaquil, Jorge Albuja; el professor de català del Casal de Guayaquil, Jean Falconez i l’arquitecte i gestor cultural del Casal Català de Guayaquil, Santiago Barreiro.

El taller s’adreça als casals catalans i centres inscrits i totalment gratuïts. L’activitat compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa de Comunitats Catalanes del Con Sud d’Amèrica.