Font: Magma Cultura

La ‘Cité’ Internacional de la Gastronomia de Lió -que s’obrirà la tardor vinent- ha estat dissenyada per l’empresa barcelonina Magma Cultura. Un espai obert i acollidor que fusionarà gastronomia, cultura i innovació. El centre preveu rebre 300.000 visitants a l’any i suposarà un nou atractiu turístic per a la ciutat francesa, que s’ha especialitzat com a seu gastronòmica de referència al món.

El centre, ubicat en una zona inscrita al Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO, ocuparà una part de les antigues instal·lacions de l’emblemàtic Hospital de Lió. “El fil conductor serà la salut i la nutrició amb l’objectiu de divulgar els bons hàbits alimentaris i els valors del plaer i la convivència”, asseguren des de Magma Cultura.

La distribució dels espais ha estat plenament treballada de forma acurada. En l’entresòl, els visitants podran gaudir d’una mostra permanent que presentarà la història i el segell de la gastronomia de Lió, així com el valor històric i patrimonial de l’edifici. També s’inclourà un atlas interactiu gegant de la gastronomia mundial. La segona planta comptarà amb dos espais: un coworking i una “gastroludoteca”. En la darrera planta, la superior, hi haurà una cuina professional on es faran exposicions temporals.

MagmaCultura és un projecte interdisciplinari i internacional que desenvolupa la seva activitat en els àmbits de la cultura, l’educació i el turisme. Una plataforma integrada on ofereix solucions als nous reptes econòmics, socials i educatius plantejats per la societat contemporània, desenvolupa projectes conceptuals, estratègics i de gestió integral i dinamitzem els recursos del patrimoni cultural.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram