Foto: Cambra de Tarragona

La Cambra de Tarragona ha fixat la primera missió comercial del 2021 a Burkina Faso i Costa d’Ivori (Àfrica). Un viatge de negocis previst pels dies 25 de gener al 2 de febrer, on els participants els servirà com a prospecció de mercats presencial i multisectorial oberts a exportadors d’arreu de l’Estat.

El director d’Internacional de Cambra de Tarragona, Roberto Barros, explica que “la nostra experiència i la de les empreses que ens han acompanyat aquests anys ha estat molt positiva. Sobretot en els darrers, quan els resultats ens han confirmat que la manca d’oferta fa que la visita sigui molt profitosa, ja que hi ha nombrosos operadors econòmics que estan buscant nous proveïdors”.

La Cambra de Tarragona ha visitat en dotze ocasions Burkina Faso i Costa d’Ivori. En el cas de Costa d’vori, des de 2012, sectors com la construcció, les infraestructures o el desenvolupament agrícola cotitzen a l’alça.

“A Costa d’Ivori hi trobarem molts bons projectes i oportunitats de negoci. Actualment és un dels mercats més competitius d’Àfrica, amb força projectes de creixement econòmic en el seu horitzó”, rebla Barros.