La portada del nou single de la cantant catalana Meïa Santiago [Foto: cedida]

La cantant Meïa Santiago (Monistrol de Montserrat, 1977) acaba de llançar el single ‘La meva Flame’, un  avançament de l’EP que publicarà a l’abril amb la productora Paradise Hill Productions. La catalana afincada a Nova York des de fa tres anys ha fet el llançament digital del seu nou single.

La versió electrònica de la peça que Bobby Caldwell va treure en el seu gran èxit del 1978, What You Will not Do for Love, neix d’un viatge nostàlgic. “M’evoca als vinils del meu pare”, confessa Meïa. L’autor ha acceptat l’adaptació de Meïa per a la tornada en espanyol amb la qual la cantant segueix pujant l’aposta, amb el suport del productor Kelsey Warren, de Blak Emoji.

“La gent no sap el que està sent aquesta pandèmia per als artistes a Nova York”, reflexiona. Només l’explosió del Black Lives Matter va generar nés activitat al carrer. Una ciutat que Meïa s’estima i la té present ja que va reflectir en un treball anterior: Angels in New York City, la primera col·laboració amb Kelsey Warren.

A l’estiu, Meïa veurà com surt a la llum una col·laboració amb el raper britànic In10sive, com a conseqüència d’entrar a formar part del Management Paradise Hill Productions, amb seu al Regne Unit i als Estats Units.