Grífols ha anunciat l’inici de l’activitat de la seva planta per la fabricació de bosses per a la conservació de components sanguinis a Campo Largo (Brasil). La instal·lació ja està en funcionament, atenent les peticions de clients locals.

La planta té una capacitat de producció de més de deu milions d’unitats i ocupa una superfície de més de 5.500 metres quadrats. “Aquesta nova instal·lació permetrà a Grífols augmentar la seva presència a Llatinoamèrica”, ha assegurat Daniel Fleta, director industrial de la companyia de producció de medicaments.

“Estem entusiasmats amb el potencial de creixement, la flexibilitat i la rapidesa en la comercialització que ens proporciona la capacitat de producció local”, ha conclòs. Inicialment, la planta es destinarà a atendre el mercat brasiler, si bé l’empresa espera que l’activitat en aquesta planta s’incrementi gradualment.

Al mateix temps, Grífols preveu reforçar la presència a altres mercats llatinoamericans, en funció de les oportunitats de mercat. La instal·lació de Campo Largo és la primera planta de producció de Grífols a Amèrica del Sud, on la companyia va iniciar les operacions comercials el 1991.