Font: Naulover

La companyia catalana Naulover continua creixent a l’exterior i ha focalitzat la seva expansió per al 2020 a Mèxic i Dubai on té previst obrir quatre noves botigues. Naulover, que opera a Mèxic amb el segell d’El Palacio de Hierro està present als centres de Polanco i Coyoacán, segons avança Moda.es.

Els dos nous punts de venda previstos a Mèxic encara no tenen una ubicació definitiva. En canvi, a Dubai, l’empresa catalana té una única botiga al centre comercial Jumeirah. Aquest 2020 Naulover té previst obrir dues botigues més a la ciutat. A més, també compta amb una botiga al centre comercial Yass Mall a Abu Dhabi.

L’empresa està present a Itàlia, Bèlgica, Portugal, França, Emirats Àrabs, Estats Units, la Xina i Mèxic. Actualment el mercat internacional representa el 26% de les vendes totals de l’empresa. La prioriat de Naulover per al 2020 és consolidar la seva presència a l’estranger i reforçar el seu negoci online, segons fonts de la companyia.

A la Península ibèrica, l’empresa catalana té tres botigues pròpies a Barcelona, Viladecans i Igualada. A més és present en 400 punts de venda i distribueix en nouranta centre d’El Corte Inglés a l’Estat espanyol i a les ciutats portugueses de Porto i Lisboa.

Naulover acabar de signar un contracte amb el FC Barcelona per vestir l’equip femení de futbol fins el 2022. Fundada a Barcelona l’any 1957, l’empresa catalana produeix íntegrament les seves col·leccions a Sant Joan de Mediona (Alt Penedès) on té una fàbrica pròpia que fabrica a l’any un total de 300.000 peces. L’empresa genera 130 llocs de treball directe i 500 més d’indirectes.