La façana de l’empresa CoBeverage Lab, a Barcelona [Foto: Noel]

El grup d’alimentació Noel, amb seu a Sant Joan les Fonts (Garrotxa), s’ha associat amb la companyia Jamaica Producers Group per impulsar la divisió de sucs i begudes 100% vegetals. L’acord es materialitza en la filial CoBeverage Lab, fundada el 2016 per Noel a Barcelona i on ara el grup jamaicà ha passat a ser-ne principal accionista a través de la seva participada holandesa Hoogesteger.

A partir d’ara, les dues companyies sumaran sinergies i compartiran I+D i tecnologia amb l’objectiu de “consolidar CoBeverage Lab com a referent en la producció de sucs frescos al sud d’Europa”. “Ens permetrà donar un pas endavant per oferir els productes que millor s’adaptin a les necessitats dels clients”, diu el director general de Noel, Joan Boix.

CoBeverage Lab va néixer el 2016 i té la seu a Barcelona. Fundada pel grup Noel, des del principi ha registrat “un fort creixement a l’Estat i a països del sud d’Europa”, segons informa la companyia garrotxina en un comunicat.

L’empresa produeix sucs i begudes vegetals 100% naturals, sense conservants ni colorants, a través de la tecnologia de premsat en fred (‘cold pressed’). Per conservar les propietats nutricionals i organolèptiques, els sucs es processen a altes pressions hidrostàtiques a la planta APA Processing de Barcelona (propietat de Noel).

“Les capacitats de les dues empreses combinades donaran impuls a CoBeverage Lab per consolidar-la com a companyia de referència estatal i internacional en la producció de sucs 100% frescos”, diu el director general de Noel, Joan Boix

L’objectiu de l’acord entre la companyia garrotxina i el grup alimentari Jamaica Producers Group és impulsar la divisió de sucs i begudes vegetals. La jamaicana, de fet, és líder europeu en la producció de sucs frescos a través de la seva participada holandesa Hoogesteger. Fundada el 1988, a més del mercat holandès, també té forta presència en altres del nord i centre d’Europa (com els països escandinaus, Alemanya, Suïssa, Bèlgica i la República Txeca).

El grup garrotxí Noel està especialitzat en produir i distribuir pernil cuit curat, embotits, carns fresques, plats preparats, cremes i sucs vegetals. L’any passat va tancar exercici facturant 365 milions d’euros (MEUR), un 21% més respecte el 2019.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram