Foto: Distinto Films

‘La dona del segle’, coproducció de TV3, ha estat seleccionada al Los Angeles Television, Script and Film Festival, que es farà online del 5 al 8 de febrer. Aquest treball se situa a la Barcelona de 1919, on la Consuelo, una jove òrfena, s’enfronta a tota mena de prejudicis mentre investiga si és filla d’un conegut pintor i la seva musa gitana.

Dirigida per Sílvia Quer, amb guió de Margarita Melgar, ‘La dona del segle’ és produïda per Distinto Films en coproducció amb TV3, RTVE, Voramar Films i À Punt Mèdia, i amb el suport del Departament de Cultura.

VISIONADA A NORD-AMÈRICA

‘La dona del segle’ és una pel·lícula sobre l’eclosió del feminisme. Està dedicada a aquelles dones que van protagonitzar anònimament el principi d’un canvi i una revolució. És un mosaic de totes: sindicalistes, gitanes, monges, empresàries. La gran protagonista és Consuelo Deulofeu, un personatge fictici que porta el cognom de totes les que no tenen nom.

Los Angeles Television, Script and Film Festival, que es farà en aquesta ocasió online del 5 al 8 de febrer, inclou projeccions de pel·lícules independents noves i guardonades i l’oportunitat de conèixer els cineastes. Serà el marc en què aquesta producció de TV3, ‘La dona del segle’, es podrà veure a Nord-amèrica.