[foto: Unsplash]

La Delegació del Govern davant la Unió Europea celebrarà l’acte “Sustainable and Fair Food Systems: Reducing the climate footprint” el 8 de juny (11.00 h, Espai Catalunya Europa, a Brussel·les). En la sessió, posarà a debat la futura legislació europea en els sistemes alimentaris sostenibles.

Catalunya ha desenvolupat el model de Producció Agrària Sostenible (PAS) que permet avaluar, classificar i reconèixer les empreses agrícoles catalanes en funció del seu nivell de producció sostenible i s’emmarca, així,  en les polítiques a escala comunitària dins d’aquesta matèria. Diferents regions europees, entre elles la catalana, presentaran els seus models de producció com a millors pràctiques per a inspirar-se mútuament.

Hi participaran Rada Chehlarova (Comissió Europea); Carlo Malavolta (Emilia-Romangna); Julie Vanderstraeten (Flandes);  Joan Bonany (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries de Catalunya); Diana Molina (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya). La taula rodona serà moderada per Vasilis Margaras, assessor de polítiques del Servei d’Investigació del Parlament Europeu.

El delegat del Govern davant la UE, Ignasi Centelles, i la directora d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Acció Climàtica, Agenda Rural i Alimentació, Elisenda Guillaumes obriran l’acte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram