La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, participarà aquest divendres en la darrera sessió de la Cimera Mundial de líders locals i regionals, organitzada per Ciutats i Governs Locals Units (CGLU) a Durban (Sudàfrica). Per part de la corporació també hi participaran la diputada adjunta de Presidència i delegada per a les Relacions Internacionals, Pilar Díaz, i la vicepresidenta segona de la Diputació, Carmela Fortuny.

En aquest fòrum, Núria Marín defensarà l’aposta de la Diputació per la implantació de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), posant en valor el treball en xarxa que la corporació duu a terme amb els 311 ajuntaments de la demarcació.

“Les ciutats estem generant, aproximadament, el 70% de les emissions de diòxid de carboni i, per tant, hem de fer possible que aquesta emergència que existeix i que és real la puguem lluitar des de les ciutats”, asegura Marín.

Aquest dijous, la presidenta de la Diputació intervindrà durant la sessió plenària Localitzant el Desenvolupament sostenible: preparant-nos per a la dècada de la implementació. Finalment, divendres participarà a l’Assemblea Mundial de Governs Locals i Regionals.