Font: Castelló

La marca gironina Castelló comercialitza xuixos elaborats de forma artesanal però congelats que permeten la distribució d’aquest dolç gironí a altres països com el Regne Unit o Alemanya. El nou obrador de l’empresa de Girona garanteix la qualitat del producte tot i estar congelat.

Des de la posada en marxa del nou obrador de pastisseria, els propietaris Julià Castelló i Pilar Campos s’han especialitzat en l’elaboració de xuixos, possiblement l’únic que existeix d’aquesta mena arreu, elaboració totalment artesanal diària i manual.

El producte fresc diari conviu amb una nova gamma de producte que després d’anys de proves i assajos ha tingut el seu resultat òptim. Així, Castelló elabora un xuixo de quinta gamma de màxima qualitat totalment acabat.

Els professionals de la restauració, flequers, pastissers, botigues especialitzades i altres establiments d’alimentació, el puguin utilitzar per ampliar la seva oferta amb un xuixo com mai fins ara s’havia elaborat.

Castelló i El Xuixo de Can Castelló són cada un marca registrada, fet que serveix per identificar el producte de forma exclusiva. Properament, Can Castelló traurà un xuixo amb gust de pastís de llimona i un altre de cafè.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram