Foto: Centre Cultural-Llibreria Blanquerna Madrid

La llibreria del Centre Cultural Blanquerna de Madrid ha obert aquest dijous les portes després de la nevada històrica que va caure la matinada de divendres a dissabte. Des d’aleshores, i durant quatre dies, la llibreria no havia pogut obrir les portes.

El Centre Cultural Blanquerna va obrir les seves portes a Madrid, l’any 1993. Des dels inicis, la seva missió s’ha centrat en la difusió de la cultura catalana a la capital de l’Estat espanyol.  Suma l’encaix i interrelació de les parts del binomi (centre i llibreria) en l’acció del Govern de la Generalitat a Madrid, respecte de la realitat cultural de Catalunya.

Els seus programes han facilitat el coneixement de la realitat històrica i cultural de Catalunya, en un marc de diàleg, entesa i reconeixement amb altres llengües i cultures d’Espanya, a les quals l’espai del Centre ha acollit.

El 2016, la seva denominació ha passat a ser Centre Cultural-Llibreria Blanquerna (CCLB). La nova marca vol emfatitzar l’encaix i interrelació de les parts del binomi (centre i llibreria) en l’acció del Govern de la Generalitat a Madrid, respecte de la realitat cultural de Catalunya.

L’horari d’obertura és de 10.30 a 18.00 hores, de dilluns a divendres.