Foto: Govern

La 32a edició de la Mostra Gastronòmica d’Andorra i Pirineus, que se celebrarà a Ordino el cap de setmana del 9 i 10 de novembre, tindrà més presència de cuiners i productors agroalimentaris catalans. És fruit de la gestió feta per la delegació del Govern a Andorra, qui dóna suport als cuiners i productors agroalimentaris catalans per participar en un certamen que és un referent en l’àmbit gastronòmic al Principat.

La Mostra comptarà amb l’assistència de més restauradors catalans al dinar de diumenge. A més, també hi haurà un increment de productors agroalimentaris catalans a l’Ordino Gourmet; i, finalment, amb el fet que quatre d’aquests productors realitzaran tastos dels seus productes en el marc del GastroLab, l’espai de tastos, degustacions i xerrades del certamen.

Pel que fa als xefs catalans presents a la Mostra, aquests provenen de Can Ventura, de Llívia; de l’Hotel del Prado, de Puigcerdà; de l’Hotel la Glorieta, de Castellciutat; i de la Fonda Xesc, de Gombrèn.

De les 19 parades que hi haurà enguany a l’Ordino Gourmet, el 70% seran de productors agroalimentaris catalans

En relació als productors agroalimentaris catalans presents a l’Ordino Gourmet, aquests seran Priordei i Az-azeytun, elaboradors d’oli d’oliva verge extra; Xolís d’Adons, dedicat als embotits; Cal Senzill, productor de melmelades; Pla de Morei, elaborador de vi, i les formatgeries Mas Claperol i l’Oliva.

Justament, el formatge serà el producte estrella d’enguany. Per aquest motiu, la Cooperativa Cadí també tindrà un espai destacat al dinar de la Mostra, així com en un dels plats elaborats per un dels cuiners emergents que participarà al GastroLab.

De les 19 parades que hi haurà enguany a l’Ordino Gourmet, el 70% seran de productors agroalimentaris catalans. En aquest sentit, l’organització ha comptat també amb el suport de Prodeca a l’hora de donar a conèixer la fira entre productors catalans.

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana actuarà a Andorra
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram