De l’11 al 15 de maig, la Universitat de Girona (UdG) celebra la tercera edició de la Setmana de la internacionalització dedicada als Països Bàltics. L’activitat forma part de l’estratègia d’internacionalització de la UdG i compta amb la col·laboració de la delegació del Govern català dels Països Bàltics.

Estònia, Letònia i Lituània formen els Països Bàltics. Durant cinc dies, la UdG oferirà un seguit d’activitats virtuals que permetrà conèixer-los des del punt de vista acadèmic com polític, social i cultural. Hi combinem aspectes d’internacionalització a casa, de promoció de la internacionalització més enllà de la mobilitat a partir d’exemples de bones pràctiques.

D’aquestes sessions destaquen la presentació del programa “Erasmus+ per a projectes europeus (accions KA2 i KA3)”, a càrrec de Begoña Serra, de la secció de programes europeus i internacionals. I dues ponències: ‘The digitalization of the Estonian public administration and its legal, economic and social impact.” (en ànglès), a càrrec de Paloma Krõõt Tupay, de la University of Tartu (Estònia) i “University branding and the internationalization of higher education in the Baltic States: The role of Language” (en ànglès), amb Josep Soler-Carbonell, d’Stockholm University (Suècia).