Font: Facultat de Comunicació Blanquerna

La Facultat de Comunicació i Relacions Institucionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull de Barcelona ha signat acords per a l’intercanvi de professors per a l’intercanvi de professors i estudiants d’universitats d’Austràlia i Nova Zelanda. L’acord el va signar el degà de la facultat, Josep Maria Carbonell.

Els intercanvis seran amb la Universitat de Curtin i la Universitat Catòlica Australiana (Austràlia) i la Universitat de Tecnologia d’Auckland (Nova Zelanda). La de Curtin és un dels centres universitaris més grans de l’oest d’Austràlia, amb campus a Bentley i Perth, a més de presència a Dubai, Malàisia, Maurici i Singapur.

CONFERÈNCIA INTERNACIONAL A PERTH

D’altra banda, la Facultat de Comunicació i Relacions Institucionals Blanquerna va participar en una nova edició de la conferència internacional de comunicació intercultural, a Perth (Austràlia). Enguany la fil conductor va ser comunicar la diversitat en l’era post-multicultural.

En representació de la universitat catalana hi van assistir el degà Josep Maria Carbonell i el director del grau en Gestió de la Comunicació Global, Enric Ordeix.

Aquesta conferència internacional l’organitzen conjuntament des de fa quatre anys quatre centres universitaris: Emerson College (Estats Units), Chulalongkorn University (Tailàndia), Zayed University (Emirats Àrabs), Universitat Murdoch (Austràlia) i Blanquerna (Catalunya).