Font: Laura Farré Rozada

La pianista de Vilanova i la Geltrú, Laura Farré Rozada ha presentat en un doble concenrt a Mont-real (Quebec) el seu projecte The French Reverie. Els dos concerts van tenir lloc al Café Resónance i a la Cathédrale Christ Church. La vilanovina ha captivat el públic quebequès qui ha reconegut la música de Laura Farré Rozada amb una llarga ovació.

El primer concert, la vilanovina va obrir el cicle de concerts Beyond the Concert Stage, al Café Resónance, un local de referència a Mont-real. Hi va interpretar les obres La vehemència del despertar, de Joel Järventausta; Jeux de doubles, de Thierry Escaich i 33:8, de Vladimir Djambazov.

El segon bolo a Mont-real va tenir lloc a la Cathédrale Christ Church dins el cicle Oasis Musicale amb propostes d’autors de música clàssica emergents. La pianista vilanovina va estrenar al Canadà la Toccata de Philippe Manoury i la peça Akëda, d’Ofer Ben-Amots.

La pianista catalana ha acabat la residència musical Ensemble Evolution 2019 al Canadà en un dels espais de referència mundial de les arts i la música clàssica contemporània després de ser becada per la fundació Cyril and Elizabeth Challice. Durant la seva estada ha pogut treballar amb professors de prestigi de l’àmbit musical. Des Claire Chase i Cory Smythe passant per Miranda Cuckson.

Laura Farré Rozada té previst oferir els pròxims dies concerts a Toronto i a altres ciutats americanes en la seva gira per presentar el seu primer CD The French Reverie . Fins ara ja l’ha presentat a diversos escenaris de Bulgària, Gran Bretanya i l’Estat espanyol.