Font: Clara Sanabras

Clara Sanabras actuarà el proper 15 de setembre al Sam Wanamaker House, al Shakespeare Globe, de Londres. Presentarà el seu projecte A Hum About Mine Ears, que es va estrenar a la Barbican, el 2016. L’àlbum combina elements del jazz i folk europeu per reescriure els temes principals de The Tempest i relacionar-los amb les experiències personals del músic com a dona migrant.

La barcelonina, establerta a Londres des de fa molts anys, canta principalment en anglès i català,  També és compositora i toca diferents instruments. És versàtil i polifacètica. Com a cantant i multiinstrumentista, ha col·laborat en bandes sonores de Hollywood com El Hobbit i ha cantat per a James Horner (Titanic), Howard Shore (El Senyor dels Anells), Nigel Kennedy o Jarvis Cocker.

Sanabras ha actuat per tot el món, des de Glastonbury a l’Òpera de Sydney, el Festival de Glastonbury i el Palau de la Música de Barcelona. Com a cantautora i compositora, ha gravat quatre discos propis. Amb el seu últim treball El vol dispersSongs of Spanish Exile, torna a les arrels i col·labora amb Eliseo Parra i la Cobla Sant Jordi.