El proper 31 de maig, Boston acollirà el primer Barcelona Innovation Day, la posada en escena més gran de l’ecosistema de coneixement i innovació a tot el món amb l’objectiu de convertir Barcelona una peça influent en l’escenari mundial. La jornada està impulsada per SciTech DiploHub amb la col·laboració de Harvard Kennedy School, la delegació del Govern als Estats Units, ACCIÓ i Biocat.

Al Barcelona Innovation Day hi participaran les principals organitzacions d’investigació, educació superior i innovació; experts en diplomàcia científica, ciències de la vida i aplegarà els actors més rellevants del món acadèmic, de les startups, de la indústria i de les institucions públiques de Barcelona i Boston per enfortir les relacions entre els dos ecosistemes i promoure les institucions i empreses de recerca.

En la jornada, Alexis Roig, conseller delegat de SciTech DiploHub, presentarà aquesta associació pionera que té l’objectiu de desplegar l’estratègia de la diplomàcia científica de Barcelona i representar el seu ecosistema i innovació a tot el món. SciTech DiploHub compta amb el suport dels principals centres de recerca de Barcelona, ​​universitats, organitzacions sense ànim de lucre, empreses, empreses i institucions públiques.

Entre les ponències previstes destaquen Catalunya i Massachusetts: aprofitar l’educació, el talent i la inversió per liderar el futur, amb la participació de Travis McCready, president i CEO del Massachusetts Life Sciences Center i Victòria Alsina, delegada del Govern de Catalunya als Estats Units i al Canadà. A més, hi haurà un seguit de ponents com ara Joan Camprodon, cap de la divisió de neuropsiquiatria a l’Hospital General de Massachusetts; Elisabet De Los Pinos, directora general d’Aura Biosciences o Jordi Naval, conseller delegat de Biocat-BioRegió de Catalunya.