Botiga de Gelati Dino a Madrid [Foto: Gelati Dino]

Gelati Dino, empresa empordanesa de gelats artesans italians, posa en marxa aquest mes de setembre dos establiments. A Madrid, la companyia amb seu a Empuriabrava (Empuriabrava) estrena un local de 120 metres quadrats al carrer Princesa, que té producció pròpia i una zona de degustació. A Doha, comptarà amb un pop-up (un punt de venda de durada curta) al centre comercial Mall of Qatar. Amb aquestes dues franquícies generen set llocs de treball. L’objectiu de Gelati Dino és arribar al 2030 doblant l’actual número de punts de venda, que ara són més d’una trentena, a diferents llocs del món.

El nou local de Madrid, situat al barri d’Argüelles, disposa de zona de producció en el mateix establiment, una de degustació i ofereix, a part de gelats, una àmplia gamma de productes: creps, gofres, cookies i cafeteria, entre d’altres.

La companyia té actualment més d’una trentena de botigues repartides a diferents països

“L’acollida de la marca i dels nostres productes està sent molt positiva en aquesta zona”, assegura el director de marca de la companyia, Stefano Rosso, que subratlla que volen “seguir creixent” als països que formen part del Consell de Cooperació del Golf Pèrsic: Aràbia Saudita, Bahrain, Oman, Emirats Àrabs Units, Kuwait i Qatar.

“És una zona que aprecia el producte europeu. Nosaltres estem treballant per construir una base operativa important a Qatar que ens serveixi per a poder subministrar a la resta de països del golf”, afegeix.

Són cinc les obertures que Dino ha dut a terme aquest any, amb noves gelateries a Perpinyà, Calafell, Madrid i dues a Doha. La companyia catalana vol seguir creixent en els propers mesos i té la intenció d’augmentar el ritme properament. L’objectiu és tenir entre 60 i 70 botigues l’any 2030, amb una expansió “important” a França i un creixement a les comarques de Tarragona.

L’empresa empordanesa Gelati Dino s’expandeix a la Costa del Sol
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram