Foto: Hub OS

L’empresa Hub OS, amb seu a Blanes (La Selva), qui gestiona «software» per a hotels exportarà les seves solucions informàtiques a l’Àsia i Oceania. Ho farà amb l’operador australià Mulpha Group, una multinacional que té hotels als països d’Oceania i el sud-est asiàtic segons informa el Diari de Girona.

Segons el CEO d’Hub OS, Àlex Ridaura, aquestes solucions “permeten cobrir necessitats diferents amb un únic sistema”, com ara la millora de la comunicació de l’staff, check-in electrònic, la gestió de housekeeping (neteja), el seguiment de l’experiència dels clients o una plataforma perquè aquests puguin interaccionar amb hotel des del mòbil.

Amb el «software» de Hub OS, els hotels comptaran amb un temps de resposta més ràpid i han augmentat les puntuacions de satisfacció dels clients, juntament amb una reducció del 10% en els temps de neteja de les habitacions i un 60% de les inspeccions de qualitat de les habitacions.

L’acord amb Mulpha inclou l’obertura d’una oficina física a Sidney i permetrà a Hub OS la futura expansió en altres hotels que el grup té a Austràlia, Nova Zelanda, Malàisia i altres estats del sud-est asiàtic. “Per nosaltres suposa una oportunitat d’afrontar uns mercats que d’aquí és molt difícil”, assegura Ridaura.

La firma de Blanes està present en més de 600 hotels repartits en 30 països, majoritàriament a Europa i Amèrica.