Font: Tradeinn

L’empresa gironina dedicada a la venda de material esportiu a través d’internet Tradeinn ha tancat el 2019 amb una facturació de 188 MEUR. Això suposa un increment d’un 50% en relació a l’exercici anterior, quan van arribar als 134 MEUR. La crescuda en ingressos es deu a l’increment en les comandes a l’empresa.

Segons informen en un comunicat, durant el darrer any n’han gestionat més de 2,5 milions. El fundador de Tradeinn, David Martin, subratlla que aquest 2019 han “superat totes les expectatives”: “Esperàvem tancar l’exercici amb 150 MEUR i, finalment, hem superat aquesta xifra amb un creixement de 54 milions respecte a l’any anterior”.

Tradeinn té quinze botigues online des de les quals ven a 193 països, sumant més de 5 milions de clients a tot el món. La firma ven més d’un milió d’articles de més de 1.500 marques. També compta amb dos comerços físics: una botiga a Celrà i la botiga The North Face Girona.

És el primer grup de venda a través d’Internet especialitzat en material esportiu. A través de les quinze botigues virtuals, traduïdes a divuit idiomes, ven arreu del món. Cadascuna de les botigues està especialitzada en una disciplina esportiva.