Font: Casals Ventilació

Casals Ventilació ha arribat a un acord amb Grupo Vortice per integrar-se a la multinacional italiana, que ha adquirit totes les accions de l’empresa ripollesa. Segons informa la companyia a través d’un comunicat, la unió no suposarà cap canvi pel que fa a llocs de treball i, en canvi, “generarà sinergies que permetran millorar en termes de producte i mercats”, ampliant la presència internacional o, entre altres, la satisfacció dels clients.

Les plantes de producció de Casals Ventilació, així com el seu centre d’innovació i desenvolupament, estan situades a Sant Joan de les Abadesses i Ripoll. Fundada l’any 1881 per a la fabricació de ventiladors industrials, l’empresa actualment està especialitzada en la producció de ventiladors eficients tant per a la indústria com pel sector serveis. També ha ampliat el catàleg de recuperació d’escalfor i ventilació residencial.

Aquest estiu, uns aparells d’aire de Casals Ventilació van permetre que s’instal·lés l’hangar inflable més gran del món a l’aeroport de Jeddah, a l’Aràbia Saudita. Els ventiladors es van encarregar d’aportar l’aire i la pressió suficients per inflar-ho en poc temps.