Font: Catalans UK-Casal Català de Londres

Una quarantena de catalans professionals del Regne Unit es van aplegar a l’Hotel Wesley Euston de Londres en la tercera edició de la Catalan Professional Network UK. La trobada, organitzada per Catalans UK-Casal Català a Londres, va reunir professionals de diversos sectors.

La jornada va iniciar-se amb una taula rodona amb la participació d’Ariadna Masó, senior associate a Bridgepoint Credit i fundadora de CEMS Entrepreneurs; Ester Suriñach, cap d’estratègia esportiva a British Telecom; Jon Sindreu, columnista de Wall Street Journal; Jonathan Tepper, economista, emprenedor i escriptor i  Ana de Jorge, directora de marketing, mentoring i emprenedora. Els ponents van posar sobre la taula les tendències i els reptes del mercat en els diversos sectors.

El debat es va centrar en l’impacte del Brexit o l’afectació de les fake news al món del periodisme. Entre els especialistes en la taula rodona, també es van explicar els beneficis que aporta el finançament a través dels préstecs directes respecte al model tradicional bancari o com funcionen les licitacions públiques de compra de drets esportius televisius. En la segona part de la trobada, els professionals catalans van poder gaudir de la sessió de Networking, on van poder compartir contactes, informació i inquietuds professionals.

Catalans UK-Casal Català a Londres ha confirmat que hi haurà continuïtat i que el 2020 tindrà lloc una nova trobada -la quarta- de professionals catalans al Regne Unit.