L’escriptor Jordi Cabré presentarà la seva novel·la Digues un desig -premi Sant Jordi 2018- a diferents ciutats d’Àustria i Txèquia els pròxims 17 i 18 de desembre. Seran quatre presentacions a Viena, Brno i Praga i compta amb el suport de la delegació del Govern català a l’Europa central.

El 17 de desembre Cabré farà una doble presentació a Viena. A les 15 hores ho farà a la Universitat de Viena acompanyat pel professorat de català a l’Institut de les Llengües Romàniques. A les 19 hores, Cabré presentarà la seva novel·la a la seu de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Europa Central, a Seilerstätte 11/6, 1010, de Viena.

En l’acte a la delegació hi assistirà la delegada Krystyna Schreiber; la representant de l’Institut Ramon Llull a Àustria i Alemanya, Sílvia González i representants de la comunitat catalana a Àustria. Un dels requisits de les presentació de Cabré a l’Europa central serà que cal inscripció prèvia.

El 18 de desembre la ruta literària continuarà per Txèquia amb la presentació del llibre a la Universitat de Brno i a una emblemàtica llibreria a Praga. Durant les presentacions periodistes i personalitats locals entrevistaran a Jordi Cabré, que parlarà sobre la seva novel·la, la seva obra i sobre literatura catalana amb l’objectiu de fer-ne difusió entre el públic d’Europa Central.

Jordi Cabré (Barcelona, 1974) és un dels escriptors catalans de la nova generació més prominents. També va ser el guanyador del prestigiós premi literari Sant Jordi 2018. El thriller psicològic Digues un desig narra com un escriptor famós descobreix la seva biografia en una llibreria durant les festes de Sant Jordi.