Va ser una edició carregada de bons moments, entre els quals l’obtenció del premi a la millor instal·lació en la secció de ‘Països i Regions’ per Prospective Actions (Catalunya 2004-2018), creació de les escenògrafes Laura Clos “Closca” i Xesca Salvà, i els dramaturgs Marc Villanueva i Pau Masaló, tots ells graduats a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre.
Es tracta d’un catàleg sobre la participació catalana a la Quadriennal en suport virtual, a través del qual es pot accedir a vídeos, fotografies i textos amb informació detallada sobre les diferents instal·lacions presentades a la Quadriennal i sobre el seu procés de creació. A més, conté vídeos amb entrevistes a diversos dels seus participants. Tota el material és accessible en català, castellà i anglès.
La Quadriennal de Praga, que se celebra cada quatre anys des de 1967, constitueix una plataforma internacional de trobada i intercanvi entre professionals, estudiants, escoles, arquitectes, pedagogs, investigadors i públic interessat en el món del disseny escenogràfic en el sentit més ampli de la paraula.
Durant els onze dies de l’edició del 2019 hi van participar 79 països, al voltant de 800 artistes d’arreu del món, i s’hi van dur a terme unes 600 activitats entre performances, workshops, xerrades i altres esdeveniments. La participació de Catalunya a la PQ19 va ser iniciativa de l’Institut del Teatre, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.