Font: Institut Pompeu Fabra – Martorell

Aquesta setmana, un grup d’estudiants de l’Institut Pompeu Fabra de Martorell (Baix Llobregat) participen en un intercanvi pedagògic i cultural a la ciutat de Gunsan (Corea del Sud) amb estudiants  de l’Institut Jeonbuk Foreign High School d’aquesta ciutat coreana. Els dos centres educatius mantenen un agermanament des de fa dos anys.

Els alumnes, que cursen Batxillerat, podran conèixer els costums coreans i la seva forma de viure, a través d’activitats lúdiques, tallers i sortides culturals. És el segon cop que té lloc aquest intercanvi pedagògic i cultural entre catalans i coreans. El director de l’Institut Pompeu Fabra, Xavier Joseph ha explicat que “aquest tipus d’intercanvis són una experiència molt satisfactòria i enriquidora per tothom”.

L’estiu passat, estudiants de l’Institut Pompeu Fabra van viatjar a Gunsanper portar a terme un de fer un tast de la confiteria local i visitar el Museu d’Història Moderna de la ciutat. A més, van aprofitar el viatge per visitar les ciutats de Seul, Xoanyu, Kyonyuu i la frontera desmilitaritzada amb Corea del Nord.

El desembre passat, vuit professors de l’Institut coreà van visitar el centre educatiu martorellenc. Els professors coreans, de viatge per Europa, van sol·licitar una visita a l’equipament martorellenc per conèixer les instal·lacions i la metodologia de treball.