Font: Institut Ramon Llull

L’Institut Ramon Llull ha fet públiques les convocatòries de les proves per a l’avaluació del coneixement del català fora del domini lingüístic. Així ha convocat les proves per a l’obtenció dels certificats de coneixements de llengua catalana per nivells: bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2),  suficiència (C1) i superior (C2).

Les preinscripcions de la primera convocatòria seran del 10 de març al 20 d’abril, i la segona, del 28 de setembre al 10 d’octubre de 2020. Es poden fer per Internet o bé directament a la seu de l’Institut Ramon Llull, a Barcelona.

Per poder participar en aquest procés de selecció, cal complir els requisits que consten a les bases de la convocatòria i emplenar el formulari corresponent dins dels terminis establerts. Per a més informació escriviu un correu a [email protected]

Per accedir al formulari de sol·licitud en línia caldrà que prèviament hagueu obtingut: un idcatMòbil o un certificat digital (per a ciutadans/anes espanyols/es residents) o una acreditació (per a ciutadans/anes espanyols/es o estrangers/eres no residents).

Els preus de la matrícular són de 30 euros (nivell bàsic); 35 euros (nivell elemental); 35 euros (nivell intermedi); 40 euros (nivell de suficiència) i 40 euros (nivell superior).

El calendari de proves de la primera convocatòria és del 9 al 21 de maig i la publicació de resultats, el 23 de setembre. La segona convocatòria és prevista del 7 al 21 de novembre i la publicació de resultats, el 12 de febrer de 2021.