Font: L’Orfeó de L’Empordà

L’Orfeó de L’Empordà actuarà el proper 25 de maig (18.00 hores) a la sala Margana de Roma en un concert promogut per l’Associació de Catalans a Roma. Sota la direcció de Quim Mandado, l’Orfeó de L’Empordà torna a Europa després de l’actuació a Luxemburg, l’any passat, al Centre Català.

Fundat a Avinyonet de Puigventós el 2001 per Cloti Miró, aquesta formació agrupa prop d’una quarantena de cantants de diferents pobles de l’Alt Empordà. En el seu repertori incorpora obres de Bach, Brahms, Haendel, Mendelssohn, Mozart o Schubert, a més d’altres d’anònimes i populars que tracen els segles XIII fins al XXI, tan a capella com en acompanyament de piano, orgue o orquestra.

En els darrers anys, l’Orfeó de L’Empordà està portant a terme una tasca de recuperació d’obres d’autors de la comarca i ha gravat un disc dedicat a Víctor Català amb cançons tradicionals empordaneses sota el segell de Lluís Albert. Els qui desitgin presenciar el concert hauran de confirmar-ho a través del correu electrònic [email protected]