Foto: Freepik

El Centre Català de Luxemburg organitza el proper 21 de gener, a les 18.30h, la conferència ‘Els camps de concentració de Franco i la mà d’obra esclava’, una xerrada virtual a càrrec de l’historiador Oriol Dueñas, doctor en Història Contemporània per la UB i professor associat del Departament d’Història i Arqueologia de la mateixa universitat.

La conferència posarà el focus en els camps de concentració franquistes i les persones que van ser condemnades a treballs forçats durant el règim, un dels episodis històrics més desconeguts de la repressió franquista. La xerrada serà en català amb interpretació al castellà.

Oriol Dueñas Iturbe (Barcelona, 1977) és doctor en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i professor associat del Departament d’Història i Arqueologia de la Universitat de Barcelona. Actualment és tècnic de Gestió de l’àrea de continguts i projectes del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya. Com a especialista en la Guerra Civil, l’exili i la repressió franquista, ha escrit diversos llibres i articles.

Per participar-hi, cal escriure un correu electrònic a l’adreça del Centre Català de Luxemburg [email protected] L’acte compta amb la col·laboració d’AREL i de Memorial Democràtic.