
[Foto: Chad Madden a Unsplash]
En la doble jornada hi seran presents professionals de la cuina, importadors, distribuïdors i crítics gastronòmics d’ambdues ciutats i s’inclourà una exposició de productes típics de Catalunya com el cava, els vins, les xocolates, els formatges, els embotits i l’oli d’oliva, entre d’altres. La demostració de torrons catalans s’emmarca en el programa de promoció de la gastronomia catalana de la Delegació als Estats Units.
El Nadal amb segell català també arribarà a l’Institut Català d’Amèrica (CIofA), i és que el diumenge 10 de desembre celebrarà el Tió de Nadal del CIofA, a les oficines del FC Barcelona de Nova York. Durant la jornada, els assistents faran un taller de decorar galetes nadalenques, cantaran nadales i faran cagar el Tió, acompanyats de les seves famílies i amb un aperitiu per a tothom. Les inscripcions són encara obertes.
El debat amb corresponsals als Estats Units: quan Washington és el centre del món