Font: Norwegian

Els avions de Norwegian que surtin des de Barcelona cap a l’àrea de San Francisco a partir del 28 d’octubre canviaran el seu destí, i aterraran a l’Aeroport Internacional de San Francisco i no al d’Oakland, com fins ara. Així ho ha anunciat la companyia en un comunicat en què destaca que el canvi de destí “reflecteix la demanda dels clients i l’augment de capacitat de càrrega que l’Aeroport Internacional de San Francisco ofereix a Norwegian Cargo”.

El canvi es farà coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern, i també afectarà la ruta des de París CDG. A finals de març, la companyia ja va canviar la ruta des de Londres Gatwick. Barcelona i San Francisco estan connectades amb Norwegian des que la companyia va iniciar les seves operacions de llarga distància a El Prat, el juny del 2017. Des de llavors, s’han transportat més de 750.000 passatgers.

Des del 7 de juny passat, Norwegian compta amb una nova ruta transoceànica entre Barcelona i Chicago, la cinquena que oferta la companyia des de l’aeroport del Prat amb connexió als Estats Units. Des de l’aeroport del Prat les rutes de Norwegian amb els Estats Units són Nueva York/Newark, Los Ángeles, San Francisco/Oakland i Miami/Fort Lauderdale.

La companyia nòrdica reforça la seva estratègia comercial des de l’aeroport del Prat. En una nova reestructuració, Norwegian tancarà tres bases arreu de l’Estat espanyol.