Foto: IUB

L’Institut Ramon Llull ha obert una convocatòria de selecció de professorat d’estudis catalans pel curs 2021/2022 amb l’objectiu de promoure l’ensenyament de la llengua, la literatura i la cultura catalanes en una vintena de centres i universitats d’arreu del món.

Les places són per a les universitats següents: Freire Universität Berlín, Humboldt Universität Frankfurt am Main, Goethe Universität Frankfurt am Main, Universität Leipzig, Eberhard-Karls Universität Tübingen i Universität Konstanz (Alemanya); Cardiff University i University of Manchester (Regne Unit); Universität Zürich (Suïssa), Sveuciliste u Zadru (Croàcia); Universidad de Granada i Universidad de Salamanca (Estat espanyol); Université Rennes 2, Ecole Normale Supérieure Lyon, Univeristé Jean Monnet Saint Étienne (França); University of California-Los Angeles (Estats Units); National University of Maynooth (Irlanda), The Hebrew University of Jerusalem (Israel); Università degli Studi di Sassari (Itàlia), Uniwersytet Im. Adama Mickiewicza (Polònia).

Els aspirants hauran d’omplir un formulari en línia que trobaran al web de l’IRL, on també hi ha tota la informació detallada sobre les bases de la convocatòria i els perfils de professorat que cerquen les universitats.

Per poder participar en aquest procés de selecció, cal complir els requisits que consten a les bases de la convocatòria i emplenar el formulari corresponent dins dels terminis establerts.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 21 de maig a les 17.00 hores.