Foto: Núria Graham al concert ‘Majorie’ a la Sala Apolo de Barcelona, el febrer passat [ACN]

La cantant i compositora Núria Graham (Vic, 1996) actuarà el proper 17 d’octubre a la sala The Lexington de Londres. Als seus 23 anys, Graham ha consolidat una carrera musical cantant en anglès amb el seu darrer àlbum ‘Marjorie’, publicat el febrer passat.

La cantautora de Vic reflexiona sobre les seves arrels irlandeses, un disc molt familiar que fa referència a la seva àvia, a qui mai va conèixer. Graham s’ha fet un espai propi en l’escena estatal, esperonada pel Primavera Sound. Va presentar el seu àlbum de debut el 2015, amb ‘First Tracks’ (El Segell del Primavera), que el van seguir dos EP –’Bird Eyes’ i ‘In The Cave’. El punt d’inflexió en la seva trajectòria va arribar el 2017 amb ‘Does it Ring a Bell?’ (El Segell del Primavera).

SEGUEIX EL ‘CATALONIA SOUNDS’

CatalansUK, el Casal Català de Londres manté actiu el ‘Catalonia Sounds’, el primer cicle musical virtual pels catalans al món a causa de la Covid-19. Des del perfil d’Instagram de CatalansUK s’ofereixen un seguit de concerts tots els dijous fins que finalitzi la pandèmia sanitària.

Les sessions musicals són d’una durada de 30 minuts, a partir de les 19.15 hores (hora britànica). Les dues properes actuacions confirmades són Arbre (4 de juny) i Guillem Roma (11 de juny). Fins ara han actuat Clàudia Cabero, Anna Ferrer Coll, Magalí Sare i Sebastià Gris, Gessamí Boada, Guiem Soldevila i Pau Codina.