Foto: La poetessa Mireia Calafell [IRL]

Les poetesses Maria Cabrera, Mireia Calafell i Laia Malo actuaran el proper 24 d’octubre en la mostra de poesia de dones Schamrock, un esdeveniment fundat l’any 2012 a Munic amb l’objectiu de promoure la internacionalització de dones poetes. La mostra tindrà lloc del 21 al 25 d’octubre.

Sota el títol ‘Einmischen. Poetry for Future’, enguany la mostra plantejarà què pot fer la poesia en temps de crisi i comptarà amb participació d’Àustria, Suïssa, Eritrea, Etiòpia, Escòcia, Japó, Dinamarca, Groenlàndia, Bielorússia, Uganda, Catalunya i Alemanya.

Les poetesses catalanes hi actuaran a través de la projecció d’un vídeo produït expressament per l’ocasió que comptarà amb la intervenció del poeta Josep Pedrals, qui ha col·laborat amb la comissària de l’esdeveniment, Augusta Laar, per configurar el programa de la mostra.

El també poeta i traductor del català, resident a Munic, Àxel Sanjosé ha fet les traduccions dels textos a l’alemany i actuarà també com a moderador de l’acte. L’esdeveniment s’organitza biennalment amb el suport de la ciutat de Munic i d’institucions i col·laboradors locals i internacionals.