Els responsables comercials poden veure, tocar i degustar els aliments, salvaguardant el contacte directe de les trobades presencials i traslladant el valor afegit en quan a gust, olfacte i disseny dels productes catalans. S’han organitzat més de 40 reunions directes.
En el cas de Taiwan, han participat quatre empreses distribuïdores, i en el de Corea, quatre més. Durant aquestes trobades virtuals, tècnics assessors de les consultores locals han acompanyat les empreses importadores realitzant tasques d’introducció i de suport logístic.
Han participat en el primer Online B2B Focus On Korea & Taiwan nou empreses catalanes del sector Fine Food o multiproducte: Bombons Cudié, Espinaler, Set & Ros, Priordei, Anela Fruits, Sant Aniol, Vichy Catalan, Laumonf i Domenio Wines.
LA INDÚSTRIA DEL ‘FINE FOOD’, A L’ALÇA
La indústria del ‘Fine Food’ o multiproducte constitueix un dels principals sectors agroalimentaris de Catalunya. Comprèn una àmplia diversitat de categories d’aliments i begudes i la seva diferenciació procedeix d’una qualitat superior, un canal de vendes exclusiu, un embalatge sofisticat i distintiu, i d’una història única (origen, persona, territori).
Amb un volum de negoci anual de gairebé els 11.000 milions d’euros l’any i més de 1.700 indústries, el sector Fine Food català compta amb una estructura molt sòlida i competitiva.
Sumant-hi l’oli d’oliva (que per definició en formaria part però que compta amb entitat pròpia i des de Prodeca es tracta diferenciadament), supera els 13.000 milions d’euros i les 1.900 empreses, el que representa el 50% del volum de negoci de la indústria d’aliments i begudes.