Els estudis de RAB Ràdio, a Barcelona [cedida]

Ràdio Amèrica Barcelona -RAB Ràdio- que lidera el periodista Germà Capdevila ha iniciat la nova temporada radiofònica. A partir de les 22.00 hores, s’emet l’espai En Directe des dels estudis de RAB Ràdio a Barcelona, de dilluns a dijous. Els divendres, anirà a càrrec de Míriam Aymamí i Mireia Viladevall, des de Ciutat de Mèxic.

“En Directe va agafar vida pròpia durant el confinament, compartint experiències i reflexions de catalans de tot el món. És un pont diari entre Catalunya i la seva diàspora, transitat en les dues direccions per més d’11.000 oients”, explica Capdevila.

Després d’una primera temporada marcada per la Covid-19, En Directe posa l’accent en l’actualitat de Catalunya i d’Amèrica. Incorpora dues seccions noves en aquesta direcció: la Taula de Redacció, on Said Sbai –productor del programa– presenta les claus del dia a Catalunya i Amèrica en un ping-pong de notícies i opinió amb Capdevila.

També s’incorpora una tertúlia d’actualitat diària amb convidat de primer nivell de Catalunya i també de diversos països americans, com ara Xavier Diez, Josep Maria Reniu, David Minoves, Anna Arqué, Josep Cruanyes, Josep Ligorred o Juan Martín Alfieri Porqueres, entre d’altres. Els reportatges, les cròniques i les entrevistes continuaran tenint una presència destacada en el programa.

La coordinació tècnica d’En Directe continuarà a càrrec de Roger Codina i la comunicació gràfica i a les xarxes socials serà responsabilitat de Cristina Botey.

El programa s’emet tots els dies a les 13h de Sant Francisco, les 15h de CDM, les 17h de Buenos Aires i 22h de Barcelona, amb repetició a les 19h de Sant Francisco, les 21h de CDM, les 23h de Buenos aires i 04h de Barcelona.