Font: Marta Pich

El cantant de Sant de Feliu de Llobregat, Ramon Mirabet, trepitjarà sòl nord-americà per oferir nou actuacions en 11 dies. La costa de San Francisco i Los Angeles són els escenaris principals on Mirabet presentarà el seu nou treball, Begin Again del 5 al 12 de setembre.

El santfeliuenc aterrarà als Estats Units el 5 de setembre a Los Angeles, on també hi actuarà el 7 de setembre. Ojai (Califòrnia) i Santa Bàrbara seran els següents escenaris on oferirà el seu darrer àlbum (el 6 i el 10 de setembre, respectivament).

A San Francisco hi farà parada durant dos dies consecutius, l’11 i el 12 de setembre i abans d’acabar la gira nordamericana, actuarà en un concert benèfic amb el guitarrista de jazz Stanley Jordan a Woodside (Califòrnia). Mirabet actuarà a San Jose dues nits i posarà punt i final al tour per la costa oest.

El santfeliuenc està vivint un estiu de no parar. El Festival Acústica de Figueres, el Fesival de Cap Roig, el Festival Sons del Món o el dels Jardins de Pedralbes són alguns exemples on ha pogut mostrar el seu nou treball. Begin Again va sortir al mercat a principis del 2019, un disc que l’ha portat a actuar al Palau de la Música, entre d’altres escenaris.

Després de Happy Days (2013) i Home is where the heart is (2016), aquest és el tercer àlbum d’estudi del santfeliuenc, que va començar actuant al carrer i recollint la fama dins el concurs musical francès La Nouvelle Star l’any 2010.