Ryanair recupera la ruta alemanya que connecta l’aeroport de Girona amb la ciutat de Bremen. Segons ha informat l’aerolínia de baix cost en un comunicat, aquest enllaç forma part de “l’ampliació” del calendari d’hivern per a la temporada 2019. La companyia operarà dos vols setmanals. No és una connexió nova. L’última temporada d’hivern que la companyia va volar entre les instal·lacions de Vilobí d’Onyar i Bremen va ser la del 2015 però la va eliminar l’any següent.

Ryanair ha anunciat que ja estan a la venda els vols fins al març del 2020 i per “celebrar la nova connexió” ha llançat una oferta de vols per 19,99 euros per viatjar els mesos d’octubre i novembre. La promoció estarà disponible fins a la mitjanis del 21 de juliol.

L’aeroport de Girona-Costa Brava torna a perdre passatgers després del petit repunt que va registrar durant el mes de maig. Les instal·lacions de Vilobí d’Onyar van tancar el mes passat amb 273.939 usuaris, el que suposa un descens del 2,6% respecte del juny de l’any passat, segons les dades publicades per Aena.

Amb aquesta davallada, l’aeròdrom gironí torna a les xifres negatives, després d’un mes de maig en què va sumar un 1% més de passatgers que el mateix mes de l’any anterior, després d’haver estat set mesos seguits perdent passatgers.

Amb aquestes xifres, el balanç de l’any de moment continua essent negatiu per a l’aeroport de Girona, ja que durant el primer semestre de l’any ha transportat 790.407 persones, un 6,1% menys de passatgers que en els primers sis mesos del 2018.