L’obra de Tobe Martínez va rebre el primer premi de la categoria de dibuix per adults, l’any passat [Foto: cedida]

‘Amb natura i cultura, les imatges i les paraules ens faran lliures’. És la temàtica al voltant del qual girarà el segon premi de Sant Jordi artístic i literari Catalunya Itàlia, que organitza Ràdio Catalunya-Itàlia amb la participació de la Delegació del govern català a Itàlia.

Hi poden participar persones de totes les edats i es podran presentar obres a totes dues categories alhora, tant la literària com l’artística. A la secció literària, la narració pot ser de qualsevol mena però ha de tenir una extensió d’entre ¾ de pàgina i una pàgina i ha de ser en català.

També s’hi poden presentar poemes. A la secció artística s’hi accepten tan dibuixos com pintures. En tots els casos, les obres han de ser inèdites.

Les obres originals s’han de presentar a [email protected] o a través de WhatsApp o de Telegram, al telèfon 0039-3386271719. Cal indicar el nom, cognom, edat, població i telèfon de contacte. La data límit per participar al concurs és el 2 d’abril. Els guanyadors s’anunciaran el dia de Sant Jordi, a les 16h, a la ràdio.

La primera edició de Sant Jordi artístic i literari Catalunya Itàlia, amb el títol ‘Confinament: naixeran roses’, va sumar 63 participants, majoritàriament en la creació artística.