Foto: ACN

Quins són els requisits i tràmits d’exportació de productes gourmet al mercat mexicà? Prodeca i la delegació de Govern català a Mèxic han programat una sessió webinar el 13 de juliol (16 h, hora catalana) que s’emmarca dins les diferents actuacions previstes en la relació entre Catalunya i Mèxic.

S’adreça a les empreses catalanes productores i elaboradores de productes gourmet que tinguin interès en el mercat mexicà de productes com ara vins, licors, embotits, conserves, aigua, dolços, formatges, olis i vinagres, torrons i fruits secs.

En la sessió, la responsable de Promoció Comercial agroalimentària de Prodeca a Mèxic, Sofía Elguero exposarà el panorama actual del mercat agroalimentari mexicà mentre que l’assessor legal del Corporativo aduanal ROI (México), José Gilberto Ortiz explicarà els requisits per exportar productes agroalimentaris gourmet a Mèxic.

En la sessió hi participaran el director gerent de Prodeca, Ramon Sentmartí, i el delegat del govern de Catalunya a Mèxic, Lleïr Daban. Per assistir al curs cal inscriure’s anteriorment i rebre l’email de confirmació.

Prodeca és l’empresa pública del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya que té com a finalitat promoure el sector i els productes agroalimentaris catalans,en els mercats nacional i internacional.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram